Laptop Accu Dell Inspiron N5010

Stijlvol, compact, licht en veelzijdig. Klinkt goed, nietwaar? Terwijl de meeste subnotebooks leef het leven van een kantoor machine, kan de multimedia-geschikte 710S refresh spelen af ​​en toe een spel. Onze test verduidelijkt als de nieuwkomer kan treden in de grote voetsporen van zijn voorganger.
Lenovo’s nieuwe Ideapad 710S Plus-13IKB met een 13,3-inch diagonaal scherm is de Kaby Lake opvolger van de Ideapad 710S getest in juni 2016. Het heeft om te concurreren met de zeer mobiele kantoor en multimedia laptops die zijn samengevat in onze subnotebook sectie. De compacte, lichte en slanke nieuwkomer lijkt veel op de Skylake-gebaseerde voorganger. Een snelle Intel Core i7-7500U , ondersteund door 8 GB werkgeheugen onder de motorkap van de geteste versie. De gegevens kunnen worden opgeslagen op een 512 GB SSD van Samsung. Een IPS-paneel met Full HD-resolutie wordt opnieuw geïnstalleerd. De men hier een reflecterend oppervlak. De Ideapad 710S Plus onderscheidt zich in de eerste plaats uit de massa met haar toegewijde Nvidia GeForce 940MX grafische kaart en de 2 GB dedicated VRAM dat voorwaardelijke gaming geschiktheid belooft.

In aanvulling op onze 13IKB (80W30048GE) versie kost 1.299 euro (RRP), Lenovo’s product website bevat ook de goedkopere 80W30049GE model voor 999 euro. Het sport een i5-7200U en een 256-GB SSD, maar niet een dedicated grafische kaart. De verschillen zijn niet anders gezien. Aandachtige lezers zullen misschien zijn opgevallen dat Lenovo spreekt van een anti-glare panel. Dit is echter niet overeen met die welke we hier te maken hebben. Beide versies waren 100 euro goedkoper in een grote Berlijn gevestigde prijsvergelijking op testtijd.
Afgezien van een paar details, zoals een vingerafdruk scanner en havens, Lenovo heeft blijkbaar niet veel veranderd als helemaal niets in vergelijking met het zeer overtuigend voorganger – en dat is goed nieuws. Aldus kan worden aangenomen dat een aluminium-magnesium mengsel wordt opnieuw gebruikt als materialen Lenovo hoewel niet expliciet adverteren hiermee, die enigszins ongebruikelijk. Accu Dell Inspiron 17R .

Aangezien we al hebben erop gewezen dat het ontwerp en oppervlakken volgen die van de MacBook Air in de herziening van de 710S , zullen we direct naar bouwen en stabiliteit. Wij zijn van mening dat de voorganger was een beetje stijver. Het is niettemin voldoende om een ​​goede subscore aangezien draaien kan alleen in zeer beperkte mate, en wordt dan gepaard met enige subtiele geluiden. Lenovo heeft wederom goed werk verricht met de bouw; alleen de lacunes van de verwijderbare basisplaat vertonen marginale onregelmatigheden. Helaas is het nu minder druk resistente deksel kan pas weer worden geopend met behulp tegenkracht, dat is de prijs voor zijn nog steeds terughoudend schommelen.

Wij natuurlijk weer geven volledige punten voor het ontwerp in totaal, maar subscores andere aspecten iets afneemt.
HP levert de in totaal meest compacte en lichtste laptop in de test met zijn EliteBook Folio G1 (1,1 kg). Onze Dell XPS 13 (1,2 kg) is niet zo diep, maar een beetje breder. De breedte en diepte van de ongeveer 1,1 kg review-exemplaar, die ook beschikt over de grootste oppervlakte na de zeer slanke Acer Swift 7 , overtreft beide laptops. Dell is de dikste, gevolgd door Lenovo Ideapad, dan is HP’s Elitebook, en ten slotte Acer Swift met een veel groter oppervlak dan de andere deelnemers, die waarschijnlijk de prijs voor de uiterst slank postuur.
Zoals gebruikelijk voor compacte subnotebooks, niet veel interfaces zijn aanwezig. Tenminste USB 3.1 Gen 1 type C is geïnstalleerd. Deze poort is ook de enige mogelijkheid voor het aansluiten van externe monitoren die een overeenkomstige DisplayPort adapter wordt gekocht. Blikseminslag 3 ontbreekt.

Van de andere twee USB poorten, is de linkszijdige poort die nog actief is in de 2,0 norm. Aangezien de meerderheid van de gebruikers zijn rechtshandig, en de haven is voorbestemd voor het aansluiten van een externe muis, de kabel rond de laptop worden gerouteerd. Anders zal de haven positionering geen reden tot klagen geven; alles is ergonomisch geïnstalleerd in de achterkant gebieden van de zijkanten. De afstand tussen de poorten is ruim voldoende.
Wanneer alleen te kijken naar laptops met kaartlezers die niet door USB 2.0 worden afgeremd, Lenovo Ideapad 710 Plus realiseert middelmatige schrijf- en leessnelheden met onze Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II referentiekaart. Dell bijvoorbeeld blijkt dat meer mogelijk. De snelheid zal nauwelijks verstoord gebruikers die niet beschikken over een 16-GB-kaart kopiëren naar laptop Lenovo’s elke dag.
Passend bij de mobiliteit vordering en het ontbreken van een bekabelde Ethernet, Lenovo is gebaseerd op een MIMO 2×2 modules genaamd Qualcomm / Atheros QCA6174 (802.11 a / b / g / n / ac). Het bereikt in theorie een bruto overdrachtssnelheid van 867 MBit / s in de minder bezochte 5-GHz-band en implementeert Bluetooth versie 4.1. We zijn benieuwd hoe het zal vergaan na de voorganger was een beetje hier zwak. Accu Dell Inspiron N5010 .

Gezien de niet te voorkomen overhead, het verzenden en ontvangen de tarieven van 600 MBit / s met behulp van de Linksys EA-8500 zijn zeer goed. The Killer 1535 module (2×2) in de laptop van Dell overtreft ze lichtjes. Lenovo heeft blijkbaar geen mobiele draadloze versies in zijn opstelling.
De Ideapad 710S Plus biedt een TPM 2.0 chip, en een snelle en betrouwbare vingerafdruk-scanner voor de veiligheid-bewuste en mobiele gebruikers.
Een USB type-C-to-DisplayPort adapter zou slechts kostte een paar centen, maar Lenovo omvat niet één. Dus alleen het minimum in de vorm van de voeding en de verplichte installatie en veiligheidsvoorschriften zijn in de doos. We hadden niet ontdekt geen speciale accessoires voor de 710S Plus op de website van Lenovo.
De bodemplaat bevestigd met tien Torx-schroeven moeten gemakkelijk te verwijderen en laat de toegang tot de meeste componenten zijn. Omdat de review-exemplaar is een winkel apparaat, hebben we niet het bord, wat zou kunnen leiden tot het verlies van garantie en garantie te verwijderen.

Lenovo biedt een 24-maanden bring-in fabrieksgarantie met slechts twaalf maanden op de batterij. De garantie kan worden opgewaardeerd voor een toeslag. Details zijn te vinden hier en hier . Natuurlijk, de twee jaar durende juridische retailer garantie geldt ook.
De iets verlaagd toetsenbord niet is gewijzigd ten opzichte van de voorganger. Zowel de layout en de uitstraling zijn hetzelfde. De zwarte, platte, en slip-proof toetsen met goed leesbare letters hebben een korte daling, goed gedefinieerde drukpunt, en voor de tester iets te sponzig beroerte. Naast een aantal toetsen die kleiner zijn dan in de standaard desktop-toetsenborden, zoals CTRL of voer zijn, de lay-out niet veel eigenaardigheden, zoals de ongebruikelijke positie van de toetsen INS of POS1 presenteren, en de power knop geïntegreerd in de rechterbovenhoek van het toetsenbord. Hoewel het sleutelveld misschien vijf millimeter smaller dan die van normale toetsenborden, kan de grootte en afstand niet dwarsbomen blind typen.

Nogmaals, de build geen reden tot klagen geven. Zoals bijna de gehele bovenzijde van de basis, kan het toetsenbord enigszins ingedeukt, maar de kracht die nodig is voor dit in de praktijk niet worden toegepast. De twee-traps backlight moet worden verweten een beetje als we een beetje meer homogeniteit zou hebben gewaardeerd. Net als de voorganger, de slag geluiden van de in te voeren en in het bijzonder de spatiebalk in de Ideapad 710S Plus is niet geschikt voor geluidsgevoelige omgevingen. Accu Dell Inspiron N7010 .

Lenovo heeft een kleine productiefout gemaakt met de «key-less» ClickPad ten minste lijkt identiek aan die van de voorganger. De aangenaam groot oppervlak wordt niet vrij gelijkmatig overal geplaatst, die een rammelend geluid kunnen produceren bij aanraking (aftrek). Droog vingers glijden soepel over de gladde oppervlak terwijl vochtig die soms een beetje veel weerstand stuiten ook. In elk geval, de glijeigenschappen een betere indruk op de tester dan in de vorige, die we in de rating genieten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.